Julius Meinl

Kompanija Montecco je ponosni zastupnik Julius Meinl Brenda na teritoriji Crne Gore duže od dvije decenije. Julius Meinl je austrijska kompanija sa dugom tradicijom koja počinje otvaranjem njihovog prvog coffee shop-a u Beču 1862-e. Njen osnivač Julius Meinl II je ustanovio nove standarde pečenja kafe nakon što je razdvojio zrna kafe od gasova uglja čime se aroma kafe dodatno oslobađa. U portfolio Julius Meinl kafe nalazi se preko 50 različitih blendova kafe.

U našem portfolio možete pronaći pažljivo izabrane blendove kafe za naše tržište. Svaki blend sadrži poseban blend arabice i robuste savršeno balansiran za različite ukuse.

Među Julius Meinl asortiman nalaze se takođe i capsule za Espresso Kafu (Mocca, Decaf, Lungo, Ristreto).

Julius Meinl pažljivo brine o odabiru geografskog porijekla čajeva pa samim tim oni dolaze iz lokacija sa idealnom klimom za rast čajeva poput Idalgashinna bašte u Šri Lanci, Srećne Doline koja se nalazi u dnu Himalaja. Listovi čaja se suše od 10 do 12 sati gdje topli vazduh rezultira u gubitku tečnosti od 30% čime čaj dobija dodatnu mekšinu. U Julius Meinl portfolio možete naći single bag čajeve, rinfuzne čajeve, premium i classic varijantu.

Svaki blend sadrži poseban odnos arabice i robuste savršeno balansiran za različite ukuse.