O nama

Kompanija Montecco kao distributivna firma specijalizovana u kategoriji pića uspješno posluje više od dvije decenije i sinonim je za profesionalnost, efikasnost i dobru poslovnu praksu. Mi smo fokusirani na efektivnom pozicioniranju brendova u svim segmentima tržišta.

Istorija

Kompanija Montecco bavi se distribucijom najrenomiranijih svetskih brendova alkoholnih i bezalkoholnih pića od 1992. S počecima u distribuciji bezalkoholnih pića Montecco je ubrzo proširio svoj portfolio koji danas broji peko 20 različitih globalnih brendova. Zahvaljući modernoj organizaciji i visokim standardima poslovanja privukli smo partnerstva koja traju duže od decenije.

Naša pozicija kao eksperta lokalnog tržista u sinergiji s kvalitetom naših etabliranih brendova omogućava nam uspjesno poslovanje na našim tržistima. Od 2017-e kompanija Montecco takođe uspješno razvija distributivne operacije u trzistima Srbije, Albanije & Kosova.

Misija i vizija

Naš slogan “partner i prijatelj” definiše i naš odnos prema poslu i partnerima. Kao ekspert u industriji pića odnosimo se tako i prema našim partnerima i omogućavamo im kompletan servis od edukacije do marketiranja proizvoda.

Kompanija Montecco prati globalne trendove u ovoj dinamičnoj kategoriji i prema njima se odnosi odgovorno konstantno inovirajuci svoj portfolio i tehnike marketinga.

Menadžment

Naša interna struktura prodaje podijeljena je na Retail i HoReCa sektor kroz koje brinemo o pažljivom pozicioniranju svakog Brenda.

Naši Retail i Horeca timovi sastoje se od izuzetnih pojedinaca specijalizovanih u komercijalnom poslovanju sa najsavremenijim marketing tehnikama u pozicioniranju i marketiranju proizvoda.

Karijera

Sve zainteresovane i entuzijastične kadrove pozivamo da se priključe našem timu slanjem CV-a na [email protected]