Ostale usluge

Naša distributivna mreža je kompletno razvijena da zadovolji najsavremenije standarde distribucije. Just In Time delivery servis omogućava nam da na efektivan način budemo partner našim kupcima. Našu logistiku sačinjava tim od 20 ljudi i više od 30 vozila različitih kapaciteta.

Servis

U sklopu Montecco prodajnog tima nalazi se i Montecco Service team koji vodi računa o opremi u partnerskim objektima. Servis tim raspolaže sa najsavremenijom POS, i dodatnom rashladnom i prodajnom opremom.

Magacin

Naš distributivni centar nalazi se na preko 4.000m2 napravljen po najmodernijim standardima koji zadovoljavaju najkompleksnije potrebe skladištenja i distribucije. 4.000 paletnih mjesta i najsavremenija informaciona tehnologija omogućava nam praktikovanje just in time delivery procesa za dodatnu efikasnost.

Vozni park

Naš vozni park čini preko 15 savremenih vozila različite nosivosti uključujući i vozila sa termoking sistemima za prevoz prehrambenih proizvoda. Odgovaramo na potrebe klijenata savremenim just in time delivery sistemom. Distribuciju robe vršimo kroz teritoriju cijele Crne Gore.